Napjainkban nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett candy bar, vagy édességbüfé az esküvőkön, vagy különböző partikon. Kezdetben édességeket, cukorkákat helyeztek el rajta a gyerekek, és felnőttek nagy örömére. Ma már sokféleképpen lehet variálni őket, hogy mit teszünk rá, ételt vagy italt, azt a saját ízlésünk befolyásolja. Szerintem nagyon jó ötlet ilyennel készülni, ráadásul ezek a sarkok, nagyszerű dekorációs elemként is szolgálhatnak. Ma azt mutatom meg, hogy ősszel és télen miket tegyél az asztalra.
A hűvösebb idő beköszöntével előkerülnek a meleg teák, puncsok, forró csokoládék, forralt borok, ezeket fel lehet dobni, úgy ha a hozzávalókat, a násznép fantáziájára bízzuk, mindenki maga készítheti el a saját ízlése szerint. A csokoládénál választhatunk tejcsokoládé, vagy étcsokoládé közül, amihez adhatunk fahéjat, vaníliát, vagy karamellát, ezeknek a tálalása nagyon mutatós. Készülhetünk cukorpálcával, ízesített tejszínhabokkal. A tea pulthoz választhatunk különleges teafüveket. Az édességes asztalon helyet foglalhatnak az almás piték, a mézeskalácsok, vagy kialakíthatunk egy gofri pultot is.
Nézzük az én kedvenceimet!
Remélem tetszett az összeállítás, még több ötletet Facebook oldalunkon találsz. További szép hetet Nektek!
Képek forrása: itt.