Masni & Csillám

Tortacsipke

2015. május 12. - Viiv

Napjainkban nagy népszerűségnek örvend a tortacsipke, sokféle dekoráció készíthető vele, többféle stílusba bele illeszthető, elegáns, vagy akár rusztikus hatást is elérhetünk vele, könnyű vele dolgozni és nem utolsó sorban olcsó.

A ma nagyon divatos vintage stílus egyik fontos eleme, esküvőkön, szülinapi bulikon, vagy kerti partikon is remekül használható, csodás dekoráció készíthető belőle, csak egy kis kézügyesség kell hozzá. De hogy miként is lehet használni, azt máris mutatom.

 

1. Gyönyörű girlandok készíthetőek belőle, felirattal vagy nélküle, háttér dekorációnak, fotósarokba, vagy csak a fotózás kiegészítő elemeként.

img_7362.JPG

img_7364.JPG

2. Ha nem tudod, hogyan oldod meg az ültetést, íme:

img_7370.JPG

img_7371.JPG

img_7367.JPG

img_7366.JPG

3. Ha egyedivé szeretnéd tenni a meghívódat:

img_7356.JPG

4. Lampion, kicsit másképp:

img_7358.JPG

5. Feldobhatjátok vele, a köszönőajándékokat, vagy ezekbe a helyes kis csomagokba a süteményeket is be lehet csomagolni a vendégseregnek.

img_7365.JPG

img_7363.JPG

6. Koszorúslányoknak szuper ötlet, csak egy kis kézügyesség kell hozzá:

img_7360.JPG

 

Ugye, hogy kedvet kaptál egy kis kreatívkodáshoz?!

képek forrása: pinterest 

A bejegyzés trackback címe:

https://masniescsillam.blog.hu/api/trackback/id/tr137429596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása